ponedeljek, 28. maj 2018

POPESTRILI SMO OSREDNJEŠOLSKO PRIREDITEVUdeleženci projekta Popestrimo šolo smo sodelovali na majski osrednješolski prireditvi.

Skupine iz matične šole, Tunjic, Mekinj in Vranje Peči so na plakatih v besedi in sliki predstavile  raznovrstne aktivnosti, ki so potekale skozi celo šolsko leto.Na dveh stojnicah smo razstavili izdelke, ki smo jih ustvarjali: mozaične slike in cvetlične lončke, poslikane kozarce in  slike na steklu ter pisane ptice iz nepredene volne.

Vodili smo delavnice na skupno temo, Ustvari in se igraj. Izbira je bila pestra:  Pri Zali, Romi, Lani in Evelin ste se  lahko naučili ustvariti cvetove želja in sanjske živali ter z njimi ustvarili svojo predstavo.  Pri Filipu in Lanu so se nekateri preizkusili v izdelavi letal in se pomerili v letalskih igrah. Pri Urbanu je bila na voljo žaba, ki je prerokovala. Pri Juretu in Feliksu pa čarobne skrinjice, v katerih si lahko poiskal zaklad.
V kotičku Branje je iskanje, pa so družine, ki so se udeležile družinske bralne značke, prejele priznanja za pridno branje, obiskovanje kulturnih prireditev in literarnih kotičkov po občini Kamnik in Komenda.Ni komentarjev:

Objavite komentar